keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 14 Mei 2012

buat keje sendiri lepas nih ...

 aku dah masuk keje hari ni ... 5 hari di bintulu ... penat .. letih .. sakit sana sini .. semua ada ...
tapi tak sama ngan sakit ati nak masuk keje ... langsung takde mood nak keje .. ape lagi kalo nak kena mengadap orang yg hebat kat sebelah ni ... lagi laa buat aku takde mood ...

lepas ni .. aku nak cuci tangan ... kerja engko .. engko buat sendiri ... aku takmo jadi kuli batak ko lagik ... geram je rasa nak pindah opis .. kalo boleh hari ni jugak aku nak pack semua barang ...

bengang betul ......... tahap dewa dewa nyer ..........


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky