keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 20 Jun 2012

Bday Girl & Boy.... Syatrah & Faris

 hari ni Bday Syatrah .... sebok dia ngan bapaknye buat preparation utk kasik kawan kawan gift kat sekolah dia .... aku cuma banjer Ice Cream jer utk semua .... hadiah ??? nanti gaji la ....









tapi semalam puas dia ketuk pintu aku .... baru jeee aku berangkat jumpa dewa dewa .... kena laaa bangun ... macam biasa dia nak aku citer ... then lepas dah abis .. aku pun wish Bday kat dia .. siap pesan suh belajar n dengar cakap cikgu ...

haaa yang gambar dekat kereta kuda tu masa kami pergi ke Bukit Gambang ....
.








tapi petang tu dia dah kenakan aku cukup-cukup .... aku tengok dari atas tangga sampai ke pintu bilik air .. menjejes air .... air ape kebenda lakkk ?? mencurigakan kalo nak kata itu air yg dia mandi ... sbb yg banyak tuu kat anak tangga .... grrrrrrrr ... mesti dia dah terkencing kat situ ... lagipun memang ada sikit bauuu lahhh .... haduuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... geram jerr rasa ..... tak pepasal aku kena jirus n mop semua  .... syatrah ... syatrah ... saboo jerrrrrr .....




sempat lagi dia pi papanjat ruangan display dalam kedai n berposing sakan dalam tu ... bila aku tengok .. memang dia dah posing terbaring macam tu ...





ooo yeah ... lusa ni Bday adik Faris lak ... wah wahhhhhhhhh ....... pandai ejas ni ... bday sama bulan ... sekali sambut je ... hahaha 2 in 1 .... isk ... kejap je bebudak ni dah besoo ...

 kakak n adik ......



 Syatrah n abg Adam ... kat bawah tu .. Syatrah n abg Aniq ... semoga dorang membesar bagai johan ... menjadi anak-anak yg soleh/solehah ...dimurahkan rezeki ... kesihatan yg baik... bijak dan berjaya dunia akhirat.



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky