keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 5 Jun 2012

Cikaro Gurl - From Krabi with Love - part 5

 Selesai makan tengahari ... kami ke satu destinasi lagi .... nasib baik la jugak belah petang ni ombak tak kuat sangat ... maklum lerr .. tank geng cikaro semuanya dah penuh n padat  .. kalo terhenjut henjut terhempas tuuu ... mau keluar semua balik nanti ... hahaha

soo petang itu cuma round the island je la .. dekat dekat jer ..

 pemandangan sekitar pulau pulau ni memang sangat sangat cantik n tenang je rasa ... kiranya bila kita pandang je .. tarik napas n bila hembus tu rasa macam ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa cantiknyeee ... hahaha gitu la gamaknye feeling bila nengok pemandangan kat sana ... tak tau la nak explain cemana lagi ...
 hampes TG kitorang ni ... sempat lagi dia peluk aku ngan wani masa kami nak ambik gambar tu .... aku ngan dia duduk kat seat boat tu ... rasanya vicky ambik gambar ni kot ??

yang ada gambar wani (baju pink) .. berdiri menahan bukit tu ... korang nengok dia nye hakisan tu ... dah jadik melengkung sampai gitu sekali ... leh katakan .. sape yg gi kat pulau tu .. semua berteduh dari panas kat bawah  lereng bukit tu je .. hehehe ... panas koooo .... tak bley tahan ... lagipun kami ber-4 pakai baju renang jer sepanjang perjalanan ni .. ... hahaha senang sikit ... sampai je laut ... terjuuuuuuunnn ..sampai tempat snorkling ....... terjunnnnnnn ..... hahaha 

 macam macam aksi ada ... cumanya di tempat snorkling tu yg ada gambar ikan je ... hahaha dah tu semua terjun laut ... sape yg nak ambik gambo kami ... hehehe

pakej pulau phi phi ni .. cuma ada satu je tempat snorkling ... pulau yg lain korang leh terjun laut .. asalkan di tempat yang dibenarkan la ...
 wani dan nani dengan aksi lompat tinggi n terjun ...

yg gambar pulau ni ... yg ada satu batu kecik terjojol tu .. ialah pulau ayam ... ahahahahah aku pun tak pasti macam ayam ke tidak ... ni nak kena gerak kedepan sikit laa .. sbb nampak tengkuk ayam ... more like ayam belanda @ ayam jepun yg botak tu ... hehehehe ...

selepas snorkling .. kami terus balik ke Ao-Nang ..
kata TG kami .. kat sini kena tepati masa ... memang pun ... all the time .. kami asyik risau timing je ... bukan apa .. kang kena tinggal lak .. tak best gak kalo kita jadi orang yg paling last ... semua orang dok tunggu kita jer ... tak best ....

satu lagi .. sbbnye .. kata TG tu ... kena nengok keadaan jugak ... cuaca dia boleh berubah sekelip mata jerrr .. dari cerah terus bertukar ... iskk ... risau gak .. tapi dalam hati .. memang berdoa agar cuaca baik je sepanjang kami berada di laut ....

well ... sampai ke darat .. nahhhhhhhhhh ... kata BENZ @ tourist agent kami yang cantik manis tu ... hujan turun selebat lebatnya di pekan Ao-Nang ... lama lak tu .. sampai baju dia pun abis basah semua ...

rezeki kami jenjalan di pulau ... alhamdulillah semuanya baik baik aja ... 

kalo dah balik Ao-nang .. apa tunggu lagi ... SHOPPINGGGG WINDOW ... hahahaha ..jalan la dulu ... lagipun bukan nak balik lagi .. kecuali si Nani ... aduuuhh ... tak best sungguh .... dia yg rancang cuti-cuti ni .. dia lak yang kena balik awal .... TAK BEST !!! ... tapi apa nak buat ... demi keluarga tercita ... maka Nani pulang awal ....


malam tu .. balik dari shopping ... kami jumpa ngan uncle n auntie ni .... macam macam citer dia sembang .. tapi apa yg dia nak citer tuuu ???? hahaha nanti aku sambung di siri akan datang ..... tungguuuuuuuuu ;) 







~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky