keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 28 Ogos 2012

Dimana dia ... anak kambing saya ?

Dimana dia ... anak kambing saya ?

aduh .. puas laaa aku nak ingatkan dia nye lyric ...
sampai ke sudah tak ingat ....
soo pagi ni aku search internet ... nahhhhh .. ambik .. complete lyric ada ..

chan mali chan
dimana dia anak kambing saya?
anak kambing saya yang makan daun talas
dimana dia buah hati saya?
buah hati saya bagai telur dikupas
chan mali chan, chan mali chan
chan mali chan, ketipung payung
di mana dia, anak kambing saya?
anak kambing saya main di tepi sawah
di mana dia, cinta hati saya?
cinta hati saya yang pakai baju merah
di mana dia anak kambing tuan?
anak kambing tuan di atas jambatan
yang mana dia si bunga pujaan?
si bunga tanjung dihujung dahan
kalau nak tahu anak kambing saya
anak kambing saya di dalam bilik
kalau nak tahu intan payung saya
intan payung saya yang kecil lah molek
di mana dia anak kambing tuan?
anak kambing tuan yang bulunya kuning
yang mana dia buah hati tuan?
buah hati tuan yang putih lah kuning

terima kasih pada tuan punya blog ni : http://whereinsoever.wordpress.com/2007/02/05/di-mana-dia-buah-hati-saya/

 p/s : anak kambing memang cute kann?/ tapi aku suka lagi anak gajah ... bulat n nampak happening sangat ..


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky