keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 7 Disember 2012

Gubah menggubah ...

 Jumaat minggu lepas .. tetiba aje kak nik datang jumpe aku lepas dia abis meeting .... Mie ... pilih satu antara 3 ... HERKKKKKK ... apo ko bondo??

aku baca >> Pertandingan menggubah bunga, gubah kain, ukiran buah ..... aduuuuuuu .... 3-3 aku tak pernah buat seumur hidup ... cemano??

soo yg aku rasa aku macam boleh buat adalah ... GUBAH BUNGA ....

soo bermula laa hari biru aku .... carik bekas bunga kat umah .... hampesss ... umah ni memang tak pernah ada hiasan bunga mati ... apatah lagi bunga hidup... bermakna .. takde la pasu yg sesuwai kat umah tuuu ... KERAZZZ ....

Isnin petang balik keje tu .. baru nak cari pasu ... pusing sana sini ... jumpe la satu yg berkenan ... kaler GOLD ... hehehe pasti nampak hebat ... mana tau dapat gold prize ...

selasa ... Baru menuntut dari internet n sifu Zai ... alhamdulillah .. terasa macam penuh ilmu di dada .. cuma nak kena paham .. ingat n buat je lagi ...

Khamis .... pertandingan .... 30 minit jer ... alamakkk ... 10 minit tu aku abiskan masa dengan membuang duri kat bunga tu je ... 15 minit ... baru aku dok gunting-gunting n ejas cemana nak cucuk ... aduuuuuuuuu ... gabra makkkk ... gabraaaa .... ni la 1st time aku try cucuk cucuk bunga nih ...

tapi ... alhamdulillah ... puas hati ... tq pada sifu sifu yg membantu ...

tetiba tak boleh nak upload gambar lak .. katanya dah abis quota ... aduuuuuhhh .. cemana ni??
korang layan je la gambar tu kat FB ekk ... Album Mini karnival & Aktiviti wanita

ok ... moral of the story ... kena penuhkan ilmu di dada sebelum masuk berperang ... baru la kita rasa konfident n bebetul paham n bersedia ...

selamat beristirehat esok ...


~ It'S OnLy Me ~ Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky