keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 12 Mac 2013

gathering la sangat ...

aku ada satu penyakit malas ... paling malas bila ada reunion .. tak kira la ape jenis sekali pun .... bukan apa ... sbbnya boleh di katakan kebanyakannya dah ada family sendiri ... jarang jarang yg masih solo molo macam aku ni ...

aku dah pernah join small gath ... semua dah kawen ... aku sorang yg solo .. aduhhhhhh ... blurrrrr ... yg dah kawen .. citer pasal laki .. pasal anak .... takkan aku nak citer pasal boprenn lak ?? atau citer pasal anak kucin ?? hehehe

memasing bz ngan urusan memasing .... udahnye aku layan FB ..layan HP ... layan la sangat walau takde ape ape yg menarik dalam henpon tu ... hua hua huaa .... 

soo bila dah jadi macam tu ... aku jadi takde feeling ...  serbasalah jugak kekadang bila orang ajak gathering ... tak join .. nampak sangat macam tak beramah tamah .. bila join lak ... cenggitu lak aku rasa ...

korang ada rasa macam tu tak ?? atau aku je yg tak berapa nak ok ?? heheheh

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky