keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 26 Mei 2013

me n my mum @ Langkawi

Alhamdulillah syukur... dapat juga akhirnya aku bawak ibu ke Langkawi.... dan ibu juga tak banyak alasan... bila aku ajak n cakap pasal tiket free ke langkawi... terus saja ibu setuju...

Ye lah... aku tak tau mak orang lain cemana... tapi ibu memang tak suka jenjalan sangat... kaki n lutut dia kekadang sakit. Dan aku sedaya upaya akan cuba mengurangkan aktiviti yg bersangkutan ngan jalan n naik tangga...n travel lelama dalam kenderaan. Soo cuti panjang.. jalan jalan dalam mode sederhana n kalo boleh... biar rehat panjang sikit. Tak la penat sangat kot...

Ape pun... memang murah rezeki ibu... dalam aku dok pening cemana nak cari tourist guide @ pemandu... tetiba muncul pak chaq nak chaq kat pkm langkawi ni.... wahhh... tak hengat dunia aku lari kejar van dia... terus rasa legaaa sesangat.... alhamdulillah...

Tadi pagi... pak chaq bawak pegi pusing pusing n masuk underwater world .... ni kali ke 2 aku masuk... saja la bawak ibu jenjalan sekali ngan mak chaq. Sesekali banjer. .. ape salah nye. ..





~ It'S OnLy Me ~ Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky