keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 29 Julai 2013

bila Faris Membebel ...

 semalam tengah aku dok menggulung n menggunting kulit popia ... tetiba je kakak bangun n macam mencari sesuatu .... siap dgn gunting n kulit popia dia sekali ... pelik ... aku pun sound ...

aik ... nak bawak mana gunting tu ?? letak la sini ...
dia pun datang laa balik n letak gunting ... hmmm rupanya dah luka jari dia kena gunting tu ... patut laa sesenyap bangun ...

then cecepat aku suh dia pegi basuh tangan n letak tisu ...
disebabkan sebelum tu dia ngan adik dia dok main lego n buat sepah ... soo mak dia pun cakap laa kat adiknye ....

mak : abang ... cepat kemas lego ... kakak dah luka dah tuu ...
sambil buat terkejut n mulut moncong 14 depa (mcm dalam gambar tuu) ... dia pun cakap ...


abang : itu lahhhhhhhhh ... sape suh main gunting gunting .... abang je boleh gunting .. alaaa nak kena kemas pulakkkkkkk ...

hamboiiiii ... membebel dah macam mak nenek ... kakak dia diam aje la .. terus naik atas n tido ...


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky