keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 21 Ogos 2013

sental menyentAl....

Letihnya badan.... 4 round tadi aku sental lantai dapo.... geram sbb cpt sangat jadi kotor. Padahal mop selang sehari....  hmmm satu lagi sbb jiwa tengah kacau..

Entah ekk... dah biasa kot... kalo dulu masa remaja... asal aku sedih ke... geram ke... nangis ke... suka duk lelama bawah shower yg sejuk giler tuu... duk sampai kecut laaa...

dah tu bila dah keje lak... kalo serabut.. mula laaa aku sental bilik air... sental kolah.... sampai kecut gak ler....

Dah masuk peringkat 3 series ni lak... suka wat benda lecehhh... yg rumit... cuci segala macamlaaa... masaknke hape... cuci dapo pun sama gak la.... 2 3 hari ni jiwa rasa kacauuu...

Rasa mcm nak g bercuti n jauh dari negara Malaysia yg tercinta sekejap.... hmmmmmm dapat ke?

~ It'S OnLy Me ~
  Photobucket

2 ulasan:

d0tbl0gsp0td0tk0m berkata...

nape la hang tak dok berjiran dgn aku... tidak kalu.. hari² aku buat hang sress... pastu blh basuh lantai rumah aku nih... huhuh

salam ramadan...

amie tiez berkata...

HAHAHA Sental kat umah je laa .. umah orang tak larat laa ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky