keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 7 Oktober 2013

Tak mandi pagi ...uuu

Tadi pagi tinggal aku dengan si kecik Faris aje ... sblm aku solat n bersiap utk pegi keje ... aku suh si faris mandi ... kemain lagi dia seret towel ... aku pesan ...

abg pi mandi cecepat..pakai baju .. nanti baru boleh tengok cerita lipas ...  ok?

angguk je sambil jalan pegi bilik air dengan towel meleret ....

20 minit bila aku dah siap ... uihhhh cepat nye mandi ... dah siap pakai baju ke ape ?? senyap je ...

panggil dua kali .. senyap ... aikkk pi mana??? .. cecepat sarung tudung n turun bawah ...

nahhhhhhhhh ..... tergolek terlentang dia tidoq ... dengan baju busuk tadi  ... konon nak belakon tido ... mata terkedip kedipp .... sengih jeeee bila aku cucuk pusat dia ...

adoii ... ikut perangai sape la ni tak suka mandi nih ... kesian arr sikit ... sbb hujan ..kira ok la sikit ... wat malu ngan cikgu je .. pegi sekolah ngan baju busuk ... ape la abg faris ni ... 

note : gambar lama masa dia kecik baru nak pandai jalan ... cute je ngan baju jubah n kopiah ... iskk kejap je bebudak ni dah besar ....


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky