keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 21 Ogos 2014

Permainan dunia masa kini ...

Dalam Fb dah ada macam macam group kan ... tak cukup fb sekali ngan wassap ada group gak .. nak jengah selalu memang xde masa laa ... sesekali bila lapang .. dapat la jengah n baca post dalam tu..

semalam lepak atas katil ... selak selak page fb ... nampak la ada artikel yg marah pasal jual kucing .. dalam tu mcm mcm manusia ada ...


yang pencinta kucing .. memang la mati matian n semangat nak membeli n membela ... mahal ribu riban harga seko seko ... nengok baka pulak .. entah ... (aku x master dlm bab baka nih)

ada jugak yg memang udah keje nye meniaga kot ... heheh menternak kucin ada ke? udah di bagi kawen kawen .. beranak .. jual ... hmmm ...

ada gak jenis yg membangkang .. ade je tak kena .. itu salah .. ini salah ...

tak kurang yg tayang anak anak bulu dalam tu ... lovely wehhh ... hahah bab tayang nih .. ada gak aku kena setepek .. ye le silap gak aku .. nama pun memang group jual beli kucing .. memang nak meniaga je org org dalam tu ... tak tau lak depa x suka bersosial .. aku pi tayang anak bulu aku ..nahh kena sound ... terus aku kuar group tu (udah depa x suke) .. ni udah di invite balik .. aku masuk juga ler .. layankan je ...

kes semalam .. guna helah konon nak kasik kucing .. udahnye niat sebenonye nak menjual kucin tu haa .. salah paham ke .. atau taktik menjual .. idok le teman tau ...

ada pulak yg mengomen .. cara tak betol .. ada yang back up ... cara org tu salah .. x telus .. entah ape ape lagik ..

ape pun .. bagi aku .. bio la niat tu baik sikit .. bio telus .. nak jual semua main PM .. PM .. uish ... nak demand sape yg sanggup bayo banyak ke ape? bijok manusia sekarang maen duit ekk .. takut aku ... bab kena tipu dalam group tu .. boleh tahan gak kes nya .. macam macam

soo yg tak mampu macam aku ni .. yg x berapa nak koyoo .. ambik je kucing terbiar .. kekadang x sanggup nengok kucing tu kurus keding x cukup makan .. comot .. penuh penyakit .. iskk .. kesian wehh ..



~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

2 ulasan:

ComelComot berkata...

Assalamualikum.. hai jijah.. ingat lagi x kita?? comel lah dari TELAPAK KAKI COMEL.

lama nya tak berhubung dan komen blog memasing. awak apa khabar?

ComelComot berkata...

itulah ragam dunia skang jijah oii. bukan group2 kucing je. ada macam2 group lain. cam cml sendiri kena ngn group gang2 ibu mengandung. ada saja yg salah cara kita jaga anak. maslahnya anak kita elok je membesar sihat dari anak dieyg dah umo setahun tapi masih xreti makan solid ffod. it is weird? manusia ni mmg macam2.. bila nak post or show off brg die kekonon nak tlg pomot seller kenalan die bagilah pujian melambung.. sumpah xle blah...

eh..eh.. terbebel pjng lak dlm ni.. sorry babe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky