keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 29 September 2014

sekali dia cakap arab daaahh.....

Adududuuuu... nyanyi jap...
aku risau... semalam 1st class belajar bahasa arab. Aduh mak... otak aku yg lembab kah .. atau perkara biasa kah itu kalau kita rasa janggal n mcm blur blurrr utk kali pertama??

Mdm tu ckp bahasa arab... satu apa pun ana tak pahamm... ternganga n bunyi krik.. krikk... krikk aje lam otak aku. Adehhh....

betol la.. dah tua tua ni baru nak belajar... kena banyak usaha n kena banyak latihan. .. now... siapa leh tolong bagi tips kat jijah.. cemana cara nak belajar bahasa arab nih... ada 3 lagi kelas. Mampukan aku.... please siapa yg ada pengalaman n tips .. share sikit ngan jijah...

~ It'S OnLy Me ~
  Photobucket

1 ulasan:

ComelComot berkata...

huhu susah gak tu nak tlg sbb mmg saya pun sure hadapi masalah yg sama kalau blaja bahasa.
maybe jijah try buat latihan membaca dan mendengar lah kot. ataupun try layan lagu2 arab yg bayk kat telebisen tu..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky