keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 10 Oktober 2014

Maaa Taroo Taroo ????

Isk isk iskk ...
suka noo ko tenung orang ekk ..
Tau dak .. sebenarnye aku memang tak suka bebeno kalo orang dok tenung kite ...
kang ada la pulak yang tersadung kaki laa ..
jenjalan terpeleot kaki laa ..
bawak barang .. time tu la nak tegolek lakk ...
time makan .. time tu laaa nak tumpah la pulakk
Time duduk .. rasa serba tak kena ..
Time tu la nak bebetulkan tudung (kot herot petod)
Time tu la nak check baju .. kot butang terbukak ...
iskk .. macam macam lahh
cuak weh .. cuak ..

Ada la pulak sorang ni dok tenung aku nak makan
tak selesa wehh .. ko nengok aku ambik lauk ko ke ape ?
atau ko nengok aku makan banyak mana sekali suap?
atau ko nengok aku makan cara cemana? sama je kot .. makan kot mulut ...
heee .. nengok aku baca doa ke tak ekk??
lom ada sejarah makan kot lobang idong (kecuali kalo ko sakit aaa)
oooo aku tau .. ko takde selera nak makan ekk ...
bila nengok aku makan ... jadi selera nak makan.. gituu?

takyah la tenung aku
sama je aku ngan ko pun
takde beza ape pun ..
kecuali.....
kalo ko rasa aku comel la sangat daripada ko
lebih cantik daripada ko
lebih gebu dari ko
lebih ..lebih ... lebih dari ko lah ....
hehehe

takpe la ...
tenung aje la ...
tapi ....
takyah mengata .. nanti tambah dosa ko
Takyah ikut kalo yg tak elok tu ...
tauuu ... tauuuu ....

note:

Hmmm ... paling aku perasan .. kalo time aku isik minyak kuda besi .. memang orang akan nengok je aku isi minyak tu ... kekadang sampai tak sedo aku tengok dia balik ... hehehe heran ekk apasal isi minyak moto banyak sangat ... atau .. fuuyowhhhhh .. minah rempit ... hehehhe brutal gituww?? .. heheh nengok la .. kalo kat bachok tu .. pakcik pakcik tu siap borak ngan aku lagik .. kat bando .. dia senyum je ... tak pun aku kenyit mate ... hik hik hik ....


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

1 ulasan:

ComelComot berkata...

kita pun sama penah..pengalaman camtu.. pk positif mayb die ckp jijah cantik aritu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky