keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 9 Januari 2015

Aku dan Seseorang ..Jeng jeng jengggg

Satu hari balik dari out station.

Selalunya kalau urusan rasmi.. aku duduk di hot seat. Baris hadapan atau 5 baris yg di depan sekali... ahhh tak payah nak berebut-rebut n sesak macam nak naik bas mini...  (kalau naik mas..memang xde hot.. heheh)

ok..sekali ini aku beli sendiri tiketnya..soo x berapa nak hot sbb tiket mahal n kebanyakan dah full.. duduk di seat biasa saja.. sengaja aku pilih duduk di tepi alley. Senang nak keluar n cepat aje ambik beg n gerak terus.... emm awal sangat aku naik atau 2 seat di tepi kanan ku memang x ada yg punya... masih ramai yg menaiki kapal.. seorang demi seorang aku perhatikan... 

Dari jauh aku nampak ada lelaki ni senyum n tunjuk seat sebelah aku .... soo aku tahu lah dia duduk kat belah dalam ... soo bila dia dah dekat .. aku terus berdiri n keluar supaya dia boleh masuk. Biasanya kalo naik flight .. jarang sekali kalo berborak dengan orang yg duduk kat sebelah .. kecuali kalau kita kenal orang tu la ... macam biasa .. aku suka baca majalah yang ada kat dalam flight tu .. aku belek satu satu ... fikiran menerawang jauh .. esok nak exam .. satu ape aku tak baca lagi .. apa nak jawab besok .. langsung xde mood n keletihan sangat.

soo bila flight dah gerak .. lampu dimalapkan .. aku pun rasa mcm nak lelap dah jugak .. maklum la .. dah macam macam yang berlaku sepanjang hari ni ... program kali ini memang mencabar minda n kesabaran ku .. mujur juga ada yang baik hati tolong hantarkan aku ke airport .. (last minute urusetia pengangkutan kata xde kenderaan).. soo sambung balik cerita tadi ... bila dah cerah ... segan pulak nak tido .. lelaki tu duduk sebelah aku je ... dalam hati (bila dia nak pindah duduk sebelah tingkat sana.. pindah lerrr ...) heee bukan ape ... dua dua badan beso ... x selesa ... aku ok lagi sbb leh menyendeng sebelah alley .. dia macam xde tanda-tanda nak pindah aje ... tetiba 

dia : ok ke ?? awak selesa? 
aku : aaaaa ..(terkejut.. ape dia ni leh baca fikiran aku ke ape??) ... oo oK je .. selesa ... 
dia : takde la .. kalau ndak selesa .. saya boleh pindah ke sebelah ... 
aku : mmm takpe..takde masalah .. ok je .. (maksud aku .. Alhamdulillah .. pindah jugak akhirnya) ... 
dia : OK 

errrrrrrrrrrrr..... x pindah jugak ... adehhhhhhhhhh aku salah jawab ke ape nih ???

2 B CONTINUED ....


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

2 ulasan:

Ann Ishak berkata...

sebenarnya dia nak berkenalan kot :p

Amietz JFKay berkata...

hehehe dia memang peramah orangnya Ann.. alhamdulillah ... tambah kawan baru ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky