keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 15 Januari 2015

Layan Western menu lak kiter

Sabtu lepas aku dijemput Vicky untuk sama-sama meraikan Hari lahir emaknya ... soo lepas tanya itu ini ... aku putuskan untuk bantu dia masak apa yg patut. dalam diam .. rupanya pandai gak kawan aku sorang ni masak-2. hehehe ni kira 1st time aku rasa air tangan dia la nih ... selalu mak dia je masak kalo aku g umah dia untuk Deepavali.

that day dia decide untuk masak Tuna Pie, pasta n potato salad.. wooo western tuuu ... seronok gak ... selalu aku g jenjalan n makan-2 je ngan dia ... kali ni main masak masak lak ...

plannye ... adik dia akan bawak mak dia keluar jenjalan lebih kurang kul 4 .. soo sempat la kalo nak masak-2. programnya sebelah malam ..

disebabkan aku daripada office (dok mengemas untuk 5S) .. jam 4 baru aku gerak dari Putrajaya ke rumah dia .. rupanya .. mak dia baru je keluar jam 5 ... heheh sedang elok laa aku sampai . dia baru dok keluarkan barang-barang.

nampak je macam susah . tapi senang habisss ... nanti esok jah share resepi ekk .. harini layan je gambar dari MR.GOOGLE .. hehehe ..haritu tak sempat nak snap gambar ... hmmm sedapnye ...

sambut Bday mak orang ... teringat mak kite kat kampung ... rindunye rase dalam hati ... bila nak cuti balik kampung ni ekkk ....

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

1 ulasan:

ComelComot berkata...

bestnya men masak2 ngn kawan2. sy masak sorg2 je kat dapur.. lagi2 bila ada ank men kejar2 kat dapur dan ruang tamu adalah sgt memenatkan

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky