keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 22 Februari 2015

Aku n engkau ... siapa?

 kau buat aku mcm patung cendana...
seolah olah aku x de perasaan
Macam aku x pernah sakit.
..x cengeng..x jeles.. x marah.. x rindu.. x kecewa.

 Ape aku ni... kawan bila waktu kau susah aje ke? Waktu kau boring? Waktu kau nak mengadu? bila kau senang .. kau happy.. kau ada segalanya... terus kau lupa... engkau siapa?? Aku ??



.




~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

2 ulasan:

Najib Ariyan berkata...

wah Jijah... garangnya... kalau luahan hati jer untuk bagi cool... boleh lah kan... apa salahnya

d0tbl0gsp0td0tk0m berkata...

salam tuan belog...

sabo ....huhu tu je yg mampu nak diberitau...walalupun susah sangat nak melaksanakannye..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky