keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 24 Mac 2015

Kasih dan rinduku padamu...

 rindu tidak bertepi pada lelaki pertama yang aku sayangi...
lama sungguh x merasai hangatnya pelukan kasih sayang dan ciuman kasih di dahi ku ini... rindunya cerita ceritu dan lawak-lawak purba yg selalu di ceritakan...
 biarlah dah beratus kali diceritakan pun... masih lagi aku akan ketawa...
rindunyaaa...
 rindu sangat nak lihat senyuman di wajahmu... rindu hangatnya pelukanmu...
peluklah aku lagi... bila mana... demam panas menguasai... bila aku meracau-racau tak ketahuan..peluklah aku lagi... biarpun hanya dalam mimpi...

k.mie rindu apakk..
terima kasih hadir dalam mimpiku semalam ... terima kasih Allah... sampaikan hadiah kasih sayang ku padanya... sampaikan rinduku padanya.... Alfatihah... 

 .


~ It'S OnLy Me ~ Photobucket

2 ulasan:

padieka raccolta berkata...

hai assalamualaikum smua..kami dri padieka raccolta team nk bgtau yg kmi ada menjual plbagai top,pants,aksesori wanita,beg,kasut dan yg trbaru jubah shameena kami yg frendly wudhuk dan slesa untuk muslimah di luar sana .

Yang lg besttnyaaa, selain brshopping anda jgak boleh menikmati kek yg beraneka jenis yg pasti rasanya amat marbles!!!!


Butik kami mmpunyai 3 cawangan,taiping,shah alam,kuantan !!
sooo jgn lepaskn peluang ini,jmputlah dtg ke butik kmi ok :D

Norzi beautilicious house berkata...

assalamualaikum salam perkenalan, jemput join segment giveaway - hadiah menarik menanti . Jemput join di sini http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2015/03/norzi-beautilicious-house-giv

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky