keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 20 April 2015

pizza owh pizzaaa

datang anak buah ku tetiba bertanya dalam nada suara hampir berbisik...

Abang : acik mie... acik mie nak makan pizza tak ???

aku : haaa?? makan pizza? sape ajak ??

abang : bapak ajak makan pizza  ..

aku :  oo ye ke .. boleh boleh ... nak pegi bila makan pizza?

abang : kejap ekk abang tanya bapak ...

(terus dia lari ke bawah tanya bapaknya)
kemudian ... nampak lemah naik tangga .. muka pun lain macam dah

abang : acik mie ... bapak kata tak jadi la makan pizza .. pizza mahal sangat

aku : laaa ye ke ..

abang : emmmmmm acik mie baik tak ?? boleh acik mie belanja pizza tak?
(muka ada sedikit ceria dengan idea yang sangat bernas)

aku : erkkkk ... cik mie duit kurang .. kalo KFC boleh laaa ...

abang : mmmm .. KFC .. sedapnye ... nak nak nakkk ....

tapi malam tu bagi tak menghampakan anak buah ku .. aku masakkan juga roti telur dengan toppings pizza .. nasib juga ada semua bahan-bahannya ... hmmm .. kalau masih kecil .. masih senang nak auta dan nak pujuk dengan menggantikan yg lain .. kalau dah besar sok ... tak tau cemana lah ... 
 


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

2 ulasan:

ComelComot berkata...

nak gak pizza ...

Natrah Norlin berkata...

acik mie baik..bertuah dorang dapat mak buah concern n loving cenggini

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky