keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 23 Oktober 2009

bila pc Jijah meragam ...


ni laa yg jadi bila pc aku meragam ... hahaha tinggal satu line jerr .. tapi yg pelik lepas tu dia celik balik ... hahaha kan bagus kalau dia padam je terus .. cepat sket laa depa ganti ... hahahah








~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

dotblogspotdotkom berkata...

hulawey jijah... bersih tempat kao.... ke nak masuk blog.. kmau terus kemas tmpt.. ko mmg tak menahan.....

Amietz @ f.kay berkata...

hahah .. tempat jijah memang kemas sentiasa ... sbbnye .. kalau serabut .. jijah jadi blank n tak boleh nak buat keje ... tapi ni di kira bersepah la sikit .. sbb nye ... jijah tengah proses buku .. penuh meja jijah tuu ...
satu lagi .. kalo jijah stress .. pasti jijah kemas n ejas susun atur meja ni balik ... heheh ..

Daud Mili berkata...

jijah....suruh depa beli laptop jek..haha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky