keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 21 Oktober 2009

kenangan lama ...





mmm ... tadi masa jijah update tagged ... ternampak laa mesej birthday ... rupanya arwah kawan aku nye account masih ada ... harini genap umurnya 27 thn... kiranya dah > <>>>> jijah perasan .... kengkawan lain selalu tersasul panggil jijah dengan panggilan "B" ... terutamanya akak sherry ... pasti dia orang yg paling terasa ... sampai skang memang akak selalu sangat sebut B .... tak tau la kalau dia perasan atau tidak .... tak pernah tanya lagi


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

jai@jezz berkata...

Ya Allah... moga rohnya dirahmati dan ditempatkan di tempat org2 yg beriman.. amin...~

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky