keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 16 Oktober 2009

memacam laa orang nihh ....

tadi pagi masa nak g keje ... ada la satu kancil nih ... huumang aiiii ...
bukannye sebab body dia gempak abes .. tapiiii... dasat gilerr
sebabnye asap yg kuar tu ... dah macam asap yg kuar dari serombong ketapi jaman duluu ...
huahuahua ... slamber badak lak tu dia bawak ... macam tak nampak je asap yg kuar tu ...

semalam lak ... nampak laa kete nih ... nengok plate ... dah lama .. tapi .. dalam dia ..
semua balut plastik lagi sehh .. cermat nye orang tuuu .... aku nengok dah macam baru kuar kedai jer ... semua berbalut plastik lagi ... hahah mesti dia sayang giler kete dia tuu ...

tu laa orang ni .. macam macam gaya ... kalo dah sayang sangat ,... siap berbalut ... yg tak peduli .. berasap macam nak meletup pun .. wat tak peduli ... hehehehe ....

ape pun .. jijah sayang kodok jijah tu ... walau dia dah tak encem macam dulu .. tip top lagi tauuu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky