keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 27 Oktober 2009

pagi yg kelam kabut ...



semalam kawan lama di IKBN call .. tanya pasal bahan rujukan peperiksaan .. syukurlah aku ada bahan tu .... kalo tidak ... mm rugi laa tak dapat jawab ... susah juga nak lulus peksa ni ... at least kena la baca walau sekali lalu ... or paling banyak buat .. tag kan kat tepi buku.
Jijah baru je dapat keputusan kursus di Morib tempohari .. syukur alhamdulillah ... LULUS... walau tak cemerlang ... hmmm .. ape pun simpati Jijah buat 5 orang sahabat se kursus yg tidak berjaya ... jangan putus asa dan cuba lagi .. insyaallah lulus juga nanti ...
soo sekarang ni cuma keputusan peperiksaan JPA je lagi yg menjadi tanda tanya ... menjadi isu pada aku .. sbb nye aku ambik cuti tuk pi peksa tu ... then tetiba dalam slip tu dia cakap >> TIDAK HADIR ... huwarghhh ... mana boleh jadi ... daripada xcited .. tros jadi bengkek lakk .. cemana kess nih ... ape pun surat dah pun jijah send utk semakan semula ... mustahil hilang ..

Actually Jijah pun dah tak xcited nak tau keputusannya n dah tak lalu nak call pejabat tu utk tanya keputusannya ... janji sebulan ... bertukar lepas puasa/raya ... sampai sudah .. ni raya puasa sudah ... raya deepavali pun sudah .. raya aji je yg belum lagi ngan krismas ... keputusan ... tah bila kuar ... lantak dia laaa ... (dalam hati jijah rasa jijah lulus kot ) cewahhh konfident tahap gaban seh ... bukan ape ... nak cecepat selesaikan semua urusan ni .. tunggu confirmation jer ... penat laa nak ambik peksa 2-3 kali ..malas nak pikul buku peperiksaan kerajaan yg tebal tuu .... malas nak kena g kursus bebanyak .. lepas abis ni ... tumpu studi pjj je la lagi ...
harapnya cepat laa keputusan tu kuar ... kalo tidak .. awal tahun depan .. jijah ambik je peksa tu semula ... haa ... susah sangat ....
tak puas hati betol la ngan pejabat tu .. asal jijah call je ... maaf ye cik ... orang yg jaga tu kursus ...
tinggal no tipon ye ..( sampai ke sudah tak call balik)
call lagi ... orang tu takde la cik ... bercuti ....
adoii ... ape orang tu je ke yg leh jaga menda alah tu ? ape orang lain tak layak? hmmm.. dah tu takkan laa sampai beribu-ribu orang yg mintak check semula keputusan ekk ?? sungguh heran di benak ku ... biasa kalo jijah nak cuti .. jijah pastikan semua dah settle .. maklumat yg penting ... kasik siap dalam satu folder ... senang nak rujuk ... kasik tau semua maklumat kat office mate .. at least ada orang tau ape citer nye ... isk ... bukan la nak kata macam baguss jer jijah ni keje ... tapi tu kan tanggungjawab kite ... soo laksanakan ler ... hahaha ... no wonder orang selalu cakap keje kerajaan ni semacam ajer ... udah teman pun kena gak ... ape pun .. bukan semua macam tu K ... (nak marah gak sbb sikit sebanyak terasa beb ... aku keje gomen gakk) .... huhuuuuuu....
tak baik kutuk lelebih ... yg teruk nye orang tu ... bukan semua OK ...

hahaha kutuk sesikit je dah .. kang jijah sentappp ...;
--------------------------
okeh lah ... dah ilang ngantuk ... dari tadi keje tak berenti ... makan tak lagi ... banyak agi keje .. wawaaaaa .... rabak dah mata jijah ni ... kalo dapat tido ni sedapnye ...
..........................................
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky