keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 18 Oktober 2009

sehari dalam hidupku ...

Pagi ni aku sungguh keletihan .... semuanya gara-gara .....

baru aku nak lelap mata ... sms masuk bertubi-tubi ... sape laaa yg suka kacau tengah malam ni .... ternyata tekaan aku tak meleset .. mamat sengal tu lagi ... kali ni aku ambik keputusan utk forward balik ape yg dia send ... sbbnye di akhir ayat dia tu berbunyi ... : Amaran : sms ini bukannya nak perli amie atau nak sakitkan hati amie ...adoi .... tak ke sakit hati tu ??.. elok sekali aku return back ... 2nd time dia hantar ,... aku send back .. masuk kali ke 3 .... dia hantar >>> I LOVE U ... herkkk .. takkan aku nak hantar balik kat dia pulak .. ohh tidak ... aku forward balik n padam perkataan LOVE .... hahahaha punya laa banyak dia send perkataan ILU tuu ... ahhhhhh malas nak layan .. aku pun tidoo... lantak dia aaa nak sengal sensorang ... baruu nak lelap .. sms masuk ...ayatnye ... amie datang tau esok jgn tak datang.... siap kasi alamat umah ... mmm ... alamatnye kena datang lerr ... kat puchong sana nun ... hehehe ...

tengah sedap tidoo ... kebaboooooooooo .... petir seh ... dah la muka aku ngadap tingkap ... huuuu nauzubillah .... masa tu laa hujan turun mencurah dengan lebatnye ,... . aku memang suka hujan .. tapi kalo dah air hujan masuk n kuar celah celah bumbung ... memang laaa dah tak jadi seronok ... dah la tengah malam buta ... hahaha udahnye air hujan yg mencurah-curah tu aku lapik je ngan kain kat atas lantai ... elok je aku letak kepala .. terus padam ....

macam biasa aku sedar masa azan subuh ... masuk bilik air .. sudahkan ape patut ... tido balik .. hehhe lama dah tak rasa bangun lewat sehh ... ada je keje aku tiap minggu ... mata pun dah naik lebamm ... uhh ... sedap nye dapat plok bantal lagii .. heheheh ...alaaaaa baru nak lelap balik ...sms masukk .. rupanya abg .. cakap dia dah dalam flight nak ke Brunei ... mm harapnya dia selamat n ok saja di sana ... kali ni ... rasanya dalam 2-3 bulan kot ...ok la tu .. dah rezeki dia macam tu ...

fedup ... aku bangun mandi n masuk dapo .. cuci baju .. masak sarapan ... memula rasa nak makan nasi .. tapi tak jumpe cari beras lak ... mana laa adik ipar aku letak ni ... udahnye aku jumpe spegeti ... spegeti Oleo laa sarapannye ...hehehe


~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Mawar_berduri berkata...

Wah..sedapnya spegeti Oleo .....yummy..yummy ......Thanks ya singgah blog sy dan komen ... :)

zan-xray berkata...

waaa ngantuknya kalau tido malam asik terganggu saja.
nak berdiri wat kerja esoknya pun rasa tak larat.

Amietz @ f.kay berkata...

ye ah ... sib baik masa pegi puchong .. paklah yg drive .. kalo tidak... pucong kemana .. jijah kemana laa .. ahaks ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky