keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 31 Oktober 2009

x-am lagi

huuu dasat bebudak ni ... jijah ingat jijah je yg tido lewat .. rupanya ada yg lagi lewat n ada yg tak tido langsung ... waaahh ... studi maut ... ape pun ... semua yg jijah target kuar .. hampes ... semua tak kuar ... bagai nak rak hafal semua theori ape bagai ... satu je kuar ... muahahaha i dont like ... ape pun thanks to mr.loba-loba yg melayan karenah jijah. fobia semacam jer paper nih ... sbb nye semua theori ..dah laa aku ni bengap sikit dalam bab menghafal nih ...

ape pun harapnya ape yg aku jawab tadi betol la .. takmo check sendiri sbb takot nanti terus ilang semangat .. hehehe ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

kekadang kita rasa cam tak best tapi sebenarnya best.err..ape yg ku cakapkan ni.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky