keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 8 Oktober 2009

x-cident lagi ...

Adui yaii .... this time x-cident selang 4 buah kereta je dari kete aku ... kat Dengkel gak tuuu .. this morning Gen-2 dengan Motor ... herghh ... aku takut orang yg bawak moto tu bawah kete jerr ... sbb nye orang siap lari-lari g tolong ... n tarik kuar motor tu dari bawah kete .... yg aku nampak ... tayar motor tu memang dah melengkung jadinya ... kena langgar .... penunggangnye tengah duk bersila atas jalan .. tah ape nasib dia ....

OK stop tuk korang sampai di sini ...... selepas ni hanyalah luahan rasa aku yg tak sesuwai tuk bacaan korang ................
------------------------------------------------------

soo today ... i really piss off .... since semua pun tak paham ... ok lah ... maybe dorang nak nengok the other side of me agaknye ... ahh melampau ... semua nak letak atas aku sorang ... benci aaa ... baik lagi aku duk luar .... relax je n tak serabut otak macam ni .. aku kasik cadangan .. takmo denga ... ingat aku ada power ke ??? blink ..blink jerrr ... herghh ... sori laa ... rasa nak mencarutz jerr .. bikin panas ati jerr cakap memang senang aaaa ... cuba duk kat tempat aki ni haaaa ... hergh ... layan perangai seko seko ... macam lahanat ... ... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh benciiiiiiiiiiiii ....

lepas ni soriiiiiiiiii ... kalo bukan sepatutnya aku nye keje ........ no way aku akan buat ..since semua pun lepas tangan .... muktamat ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

jai@jezz berkata...

naper kak jijah... dgr cam badmud jerk...

Amietz @ f.kay berkata...

Huhuuu biasa laa jai ... ada kala hilang sabar gak bila layan perangai orang nii ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky