keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 17 Disember 2009

ape ape je lahh ...



ahaks ... tetiba terlintas perkataan ni "mulut macam tung_ik ayam" hahahah lama tak dengar ayat ni seh ... sbb nye ... emmm tah la ek ... agaknye memang sbb jijah allergic kalo dengar orang membebel .. soo terkuar laa perkataan ini dalam otak jijah ...(tapi jijah tak sebut yerr)
hahaha .... ada orang ni suka membebel .. menda pendek pun leh jadi panjang berjela ... padahal sempoi jer ... cakap aje laa straight to the point .. kan senang ... takde la bingit gegendang telinga orang lain nak dengar ko membebel ..dah tu siap cakap >> PAHAM TAK??? (ayat allergic aku)... trak sesuwai digunakan langsung .....
kekadang orang ni kurang memerhati kot ... takkan dia tak tau sign yg ditunjukkan bila orang lain tak suka?? hergh ... kekadang bila dah cakap pun dia buat gak ... aiyarkh .. apa specis ini olang?? takkan laa nak tunggu orang lain tunjuk kat batang idong n cakap sebijik-sebijik lak? hahahah kronik sungguh.
kekadang kite kena kaji balik diri kite kan.. ye ah .. tak semua orang sama perangai macam kite .. lain orang .. lain perangai n sifat ... (ape aku membebel ni??)
hahahaha.. jijah nak cakap ni je sebenarnya ... jijah tak suka dengar dia membebel ... panjang berjela .. macam nak tunjuk kuasa dia jer ... hahah sorii tak jalan yerr ... my respect to u is over babeh ... sooo .. selagi ko tak ubah sikap ko ... n still macam tu gak ... sori laa ekk ... not my taste. bebel je la kat laki ko ke .. kucing ko ke .. pokok kat umah ko ke ... hahahahaha but not me ...
his ... susah nak cakap ngan orang cerdik pandai terlampau ni ... otak MASTER la katakan ... hahaha ... lantak ko la labuuu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Daud Mili berkata...

apa-apa aje la...hahaha..~

sI tEDI berkata...

aku ske tgk dan lihat!!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky