keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 23 Disember 2009

ops .. tak sengaja ...

halamak ... this morning masa aku drive kete pepagi buta nak ke office .... di jalan yg line tengahnye DOUBLE ... ada laa sorang manusia ni ... dengan selambe badak nye memotong sama dari belakang (kat depan banyak dah kete memotong.. soo dia follow)... mm kat depan lorong seblah ada kete menghampiri ... soo dia ni punya bengap .. tros masuk kat depan aku yg cuma muat muat 2/3 kereta ... cissssssssssss ... maka terkeluar laaa perkataan keramat aku ... "OINK .. betul" (binatang tu takleh sebut yerr) .. n spontan dengan itu ... tangan aku ... n tangan adik ipar aku .. dua dua menekan horn dengan lama n panjangnyerrr ...(tint dia balas balik) ........ huh ... dah laaa malaun ni memotong .. kasik signal ke kiri (sepatutnya ke kanan kalau nak memotong)..ape daaa ....
adehhhhhhhhhhhh .... jantan ni saja je carik pasal tau ... tak pepasal pagi pagi dia dapat seko oink oink dari aku ..mesti satu hari suntuk ni dia takde ONG .. hahahaha ...
jijah ... jijah .. bila laa nak ilang perkataan keramat yg 4 dalam diri n fikiran ko?? .. cemana nak setting balik ekk .. menda ni bukan sengaja sebut ... memang automatik terkeluar .... "Ops .. tak sengaja beb" ...nasib aa sape kena ...

moral of the story : kalo nak memotong .. jgn sampai menyusahkan dan membahayakan nyawa orang lain ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky