keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 9 Disember 2009

present 4 my self





Mmm dulu jijah penah cakap nak beli wallet kalau dapat keputusan peksa ok..hahah dah lepas satu sem lagi punn jijah tak beli lagii.. Sebab nye nak beli baru??... Mmm Maklum laaa wallet yg jijah dok pakai ni ... Sedar tak sedar dah masuk 10 thn nihh... Beli masa jijah keje dekat jalan tun razak..beli kat The Mall.jenama Carlo Rino.. Still elok lagi.. Tapi kekadang rasa nak ubah angin laa.. Hand bag memang jijah tak layan sangat.. Tak suka bawak barang. Kalo boleh nak g keje melenggang mak limah jerr... Wallet je laa yg jijah suka. Tapi nak kulit nyer wallet. Jenis lain tak suka sangat sbb cepat rosak .. Kalau kulit..lagi lama pakai pun dia tahan n lagi nampak kilat. Cuma pantang jgn kasik kena minyak.. Rosak laaa jawabnyerr...
Soo yg kecik ni (yg lama) harga dia RM50 jerr. Kecik cenonet jerr... Hahah telan ayaq liog jap.mmm tapi kira padan laa ekk.. Dah 10 thn.memang best sbb senang masuk poket jeans.. Pegang ngan tangan.. 'kecit n sempoii'.. Best ah..
yg baru ni pulak... Rm130. Hope dapat tahan lama laa.. Genuine leather gak... Black.. Simple n i like the design.... Beli kat lapangan terbang kuching... Jadi lee.. Ole ole tuk diri sendiri.tunggu orang nak present?....tak tau bila...ahaks...
Ape pun tunggu buah hati baru jijah yg akan datang ni... Rahsiaaa...
Ooo yeahh.. Ni entry bukan nak show off atau belagaks ekk.. Cuma nak share citer je... Layan aa gambo..
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky