keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 10 Disember 2009

separuh jiwa melayang...


adehh... Bagai separuh jiwa melayang... Tadi bos ajak temankan dia ke Maybank.. Alih alih sampai... Dia kuar n suh aku bawak.. Kata dia macam biasa... Makkk ... Seumur idop jijah memang bawak manual je kete... Tak penah agi bawak auto... Hahah maklum laaa... Racer.. Biasa bawak savy n wira... Ni bos nak suruh bawak merc lak... Ulalala... Haruuu... Gabra katak akuu..naik ijau biru muka...sibbaik laa tak rasa nak tekucil nak terkeluar.heheh..atenyee... Kete lak dah banyak queue belakang... Nasib lerr... Hahaha udahnye bos kuar n pusing satu round lagi... Heheh sori la os... Anak buah mu ini memang tak penah tau bawak auto...
Nanti ahh nak belajoo.... Ahaks... Sure bos insaf n tak bawak aku dahh... Heehnehne

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Tunjuk Bintang berkata...

alahai...
redah jerk...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky