keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 17 Disember 2009

waris jari hantuuu ...


alamak ... semalam jijah letiss yg amat .. tido awal .. si syatrah selak biji mata pun jijah tak layan ... hahah
soo sambung citer semalam yg jadi kat kantin tu ... ni dengar dari cerita orang la yer ... jijah g makan kul 3 dah ..lewat
soo tengaharin tengah orang dok crowded makan tu .. ada mamat ni tetiba macam kena heart attack .. kata orang yg duk meja sebelah dia tu .. orang tu mulut nye kumat kamit macam baca sesuatu .. then pegang dada dia macam sakit jantung n fall down .. after that dia bangun n duduk macam merangkak tu .. tangan dia mencengkam n urat tangan timbul semua ... uhh tetiba dia mengaum macam rimau lak ... terkujat laa semua kat situ .... (mak aii .. mau meremang vulu vulu roma semua .. heheh)
then ada laa dia cakap dengan suara garaunye ... aku memang nak bunuh orang ni .. tapi cukup dulu untuk hari ni ...

wahhhhhh ... cian nye orang tu ... sib baik jijah takde situ ekk .. mau demam gamaknye .. terkujat ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

violetless berkata...

yeke kakak??kalo akak ada sana nak melompat ape...hehehe

suhaila-ab berkata...

ekh..ini cerita bikin mak saspen..hehehe...ko ni citer le bebetul dik...aku sker citer2 gini..ni citer real ke citer rusdi ramli tu?

sI tEDI berkata...

erk!

Jijahh @ f.k berkata...

violet > kalo akak ada sana .. akak cabut lari lerr .. heheh..

Suhaila >> ini betul betul berlaku ... bukan cobaan .... (tiru filem pendekar BL ekk)

sungguh meremangkan bulu roma bila dengar dorang dok citer nih .. ustaz yg semalam dok makan area tu arini tak datang opis ... demam koo...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky