keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 4 Mac 2010

Jejaka berseluar Yenkee...


ahaaa elvis si hensem ... dia memang pakai suar yenkee ... memacam pesennn ...


mmm tadi pagi masa jijah parking kereta ... jijah di tegur oleh jejaka "berseluar yenkee" .. mmm ingat tak yg jijah citer last time ada lelaki berbaju oren .. tajuk >> Notty Cikit

soo tadi pagi .. alih alih dia ni suit suit aku ... hehehe aku tergelak sikit ... arini dia tak pakai batik oren .. tapi baju korporat (cemana eja??)hahah .. sempat lagi dia kacau aku yer .. aku just sengih n kenyit mata je la kat dia ... (hhehehe laki orang koo.. nak kena sembur?? oh tidakk ... rakan sekerja aje ok)

tapi yg buat aku tergelak sbbnye ... teringat ayat berseluar yenkee... suar yenkee atau nama saintifiknye Bellbottom Pants..

masa kekecik dulu selalu kacau barang barang apak dan ibu ... jumpe laa suar yenkee depa .. memacam kaler .. petak petak .. hehehe tapi kan ... alahaiii kecit kuruzz je dua dua .. ahaks .. anak dia ni cukup baja ... mana laa nak muat ..soo dok belek n nengok je la n kagum betapa kecitnye mak aku dulu ... ahaks ...

geng sekolah aku dulu pun ada sekali di landa zaman seluar yenkee .. ada ke patut suar sekolah beb... dia buat pesen yenkee .. hahahah... tapi kan HM aku takleh nak kata ape laa .. sbb dia pun hari hari suka pakai seluar yenkee tu (HM otai tuuu)...tak boleh nak marah laa ... sooo dia nye jalan penyelesaian ....HM aku ni bawak botol kosong 2 bijik ... hahahaha dia check cemana tauu ....dia masukkan 2 botol tuu kat dalam kaki seluar ... kalo lelebih ... dia akan gunting kaki seluar tu sikit ... takkan nak pakai kaki suar belah belah bagai lak ... malu aaa .. sure dorang repair balik .... hehehehe bijak HM aku kan ??? ... i cannot forget the fun time .....ahaks ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

sI tEDI berkata...

seluar yenkee tu camne jijah?

sI tEDI berkata...

macam suo 60an dulu ek? ekekekkeke

men suit2 lak!!

Jijahh @ f.k berkata...

tedi .. suar yang kaki dia bersar n berkibar kibar macam bendera tuu ... jaman mak ayah kite dulu femes laa .. jaman jijah sekolah pun dulu ada gak kejap .. sama macam gambar yg jijah letak tu la ...

JMR berkata...

suar kegilaan ramai tu suata masa dulu...huhuhu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky