keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 20 Mei 2010

Apam Ohh Apam ...

 Belek belek megazine lama .. ternampak laa kuih apam tapai @ apam beras .. huii sedap gak kuih ni kan .. panas panas .. cicah lak kelapa .. huuu .. nyamannn ...

tapi bukan nak kasik resepi yer .. cuma nak cerita kesah yg berlaku last week masa Jijah n Adik ipar singgah di pasar malam Dengkel ....sesekali je pun kami singgah cari kudap kudap n makan malam ... biasa kuih kuih ni memang laa kami tak layan sangat ... soo minggu sebelum tu lagi .. dah terpandang akan kuih apam yang gebu kat pasar malam tu .tapi yang menariknye .. sbb kaler pink + putih ... wawawaaa .... tapi sbb kami dah borong sakan .. takde la nak beli lagi .. membazir lak kang ...

soo .. last week .. kami terjeling lagi kuih ni ... mak aiii .. memang mengiurkan ... Pink + Putih berbelang .. fuuuhh ... gebuuu ... tujuan lalu kat lorong tu sbb nak beli satay ..bebudak kat kedai apam tu siap dah jerit ... KAK ... KUIH KAK ... APAM ... APAM ... aku macam biasa ... senyum je la kat tuan gerai tu .. . tapi bila dah lepas pada gerai tu ..
tetiba adik ipar aku pun bersuara ... KAK MIE ... NAK LA APAM TUU ... 
aku .. AAA BELI LAA ... then kami pun patah balik ke gerai tadi ....
dah tu budak kat gerai tu pulak dah macam xcited giler .... siap cakap ...
HAAAA BABY NAK LA TU .. KAN ?? KANN??
hehehe sabo je aku .. mementang laa adik ipar aku pregnant ... hahaha .. kehendak baby la yer ?? ..
ape pun .. aku suka gak pegi kat pasar malam ni .. sbb aku rasa suasana kat situ meriah n peniaga dia ceria jerr ... I LIKE ....

oo yeah ... gambar pinjam je dari MR.GOO

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

alfa juliet berkata...

anak i memang suka apam ni....

Yasminhamid berkata...

emmm. saya pun suka apam ni... hish terliur nih

@juera berkata...

lma dh x mkn apam..time kecik2 dulu ske mkn apam..salut ngn isi kelapa muda..perghhh mmg best!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky