keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 22 Mei 2010

dinner...

aku rasa sedih sangat malam tadi. Tiap detik aku bertemu dia.. Tak ada lain di pesan kecuali .....
JAGA LITERASI... Jaga elok lok tuu... Amanat saya.. Bos dah la takde....
ayat last buat aku terkesima. Samapi begitu sekali amanat dia pada aku utk jaga semua ni.
this morning dia call... Pesan utk lakukan sesuatu.. Insyaallah.
Masalah aku bukan kerja. Tapi arahqn yg aku rasa tak munasabah n yg menyusahkan diri aku. Memang aku mula memberontak. Sikap dia kekdang membuatkan aku jadi bengang n menyampah.... Salah ke?
Tetiba aku rasa beratnye bahu memikul. Selagi aku tak berjaya... Aku takkan mengalah n mengundur diri. Jika dia tak mampu berfikiran matang.... Aku akan belasah dia cukup cukup. Ko tunggu lah...

~ It'S OnLy Me ~ weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky