keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 13 Mei 2010

masak lemak kuning ...


huuuuuu ngape la tekak ni sejak 2- 3 hari rasa macam nak makan ikan kembung masak lemak kuning daun kesum je ni ... best nye kalau dapat makan ngan nasik panas panas berasap tu ... ada ulam ngan sambal belacan lak .. perghhhhh ..lapo ..lapo ... nak g makan .... nak gi makan ... jiran ku ... jom kiter .........

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

nak jugak..nak jugak..lapar..lapar..

hans berkata...

rajin masak noh
baguih2

Redbloodsnow berkata...

yummm yuummmm

snow white berkata...

ermmmm..sedapnya. dah lama tak makan gulai kuning nie.. mintak sikit. :-)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky