keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 3 Mei 2010

Mula dahh .....

adu laaa .. tolong lerr ... jiran sebelah ku ini dah mula membebel ....  tiap tiap hari kalau dia lambat aje .. mesti dia membebel .. pasal benda yang sama jugak ... adoi ...
aku tau la bukan salah dia ... salah bas yg bawak slow ... macam nak makan angin pergi berkelah (kata akak sebelah ni la) ... tapi takyah laa membebel pasal menda ni hari hari ..
dalam hati memang aku sure 80% dia akan call syarikat bas ... soo tadi masa dia angkat talifon .. aku awal awal lagi dah blaaa jumpe Dr. Tan ... mencari ketenangan ... hahah betol ape aku jangka ... kata dorang ... dia siap menjerit tadi ... sergah n maki maki orang  tu ...
alahai ... kalau 10 kali call n marah pun ... kalau dah jalan jem n sesak .. memang laa akan lambat juga ... even kalau pakai enjin turbo sekali pun bas tu ... kalo dah sesak .. mesti lambat gak jadinya ... sooo sabar aje lahh ...
bos pulak pegi sapa ... len kali sain je laa .. takyah cakap sepatah pun ... udah lagi panjang berjela dia nye bebel tu ... huhhhhh .. rasa cair taik telinga aku ni ... banyak pulak cas negatif di pagi isnin ni ... aircond pun tak berapa nak sejuk ni ... yg panas bertambah panasss ... panas ...
.......................
p/s: ada sape sape boleh pinjamkan aku ear plug ???

~ It'S OnLy Me ~ weeee

2 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

sabar ye cik jijah..
dengar kan je laa..
cian plak kat die..
tensen kot..

Jijahh @ f.k berkata...

tengah sabar la jugak ni ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky