keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 30 Mei 2010

Pagi yang hujan ...

 alhamdulillah ... pagi tadi hujan selebat lebat alam ... ape lagi ... plok lagi laa bantal plok aku ... hehehe bila lagi ada peluang .. sok kalo dah start sekolah atau dah mula banyak program .. jangan harap leee ...

tapi kan .. alhamdulillah .. murah rezeki aku .. baru je 2-3 hari lepas terlintas pasal kuih bakar di bulan puasa ... alih alih jiran ku Hj. Zawal hantar pepagi lagi ... perghhh (telan ayaq lioq sekali lagi) ... tQ jiran ku ...

biasa di bulan puasa ... arwah apak memang akan beli kuih ni ... jaman aku sekolah rendah dulu laaa .. masa tu pun .. sebijik dah RM5 ... tapi ... perghhh .. sedap giler ... cukup ngan lemak nye .. manis n garing nyer .. fuuuhh ... tambah lagi ... kat tiap kelopak kuih tu ... dia akan letak cherry merah n hijau ... lagi le menarik ....

skang ni susah nak cari kuih bakar berempah yang meletop laa ... tapi yg Jiran ku kasik ni ... memang mantopp ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky