keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 25 Mei 2010

TAG datang lagii .....

 hmmm ... kali ni tag nye datang dari Alfa Juliet ...
 mekacih yerr ...

1.Apakah yang bermain dalam fikiran kamu sekarang ?
hehehe .. jadi ke nak nengok wayang dengan geng lama ni ?? citer ape nak nengok ekk ??? ....


2. Nama samaran kamu ?
alamak ..biasa guna Jijah tak pun F.K singkatan pada Flying_kisses_2000 ID YM ku ...

3. Berikan 3 orang yang kamu sayang
1. Ibu
2. Semua adik beradik serta keluarga mereka ..
3. saya sayang KAMU ....


4. Panggilan untuk si dia
Abang (bunyi dia macam ngengada sikit yerr ..) hehehe ... 

5. Hadiah yang korang impikan dari orang tersayang
hmmm ... seandainya satu hari ia menjadi kenyataan ..

6. Blog mane korang suke follow?
suka semua cerita ceritu korang .... tapi paling best kalo yg suka buat sajak tu ... sbbnye terasa macam dan dan tu laaa aku jiwang karatt ... hehehe (perasan sendiri)

7 .Bagi awards ini kat 15 blogger lain dengan penuh penghormatan :
 Jijah nak awardkan pada ...........

1. Semuanya manis ... sbb suka life dia yg happy n always romantic ;)
2. CINTA ... suka baca dia nye entry ... jiwangs ...
3. ANAK LAUT ... misterius n lately dia sering di awan biru ...
4. suara dari telapak kaki COMEL .... mana dia menghilang ni ...
5. SIS Dee ... sbb dia rajin terjah sesawang Jijah ... 
6. Hans ... (rajin joging kat sini)
 7. Eynda ... suka baca corat coret dia ....
8. REDBloodSnow .... hehehe sbb dia sedang happy di alam percintaan ...
 9. Pak Long .... Otai ....
10. MamaTerDiva .... hehehe tengah berbahagia rasanya tuu ...
11. Tunjuk Bintang ..... cucuk langit ke ? lama tak muncul muncul ...
12. Bintang D'Hati .... miss you ... bila nak jumpe lagi ekk ??
13. FID ... (hehehe award mu yg pertama ke ?? )

14. MelatiDaisy ....  sweet ..
15. Untuk sesiapa saja yang mahu berkongsi ...


~ It'S OnLy Me ~


weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky