keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 14 Mei 2010

terbaek dari ladang ...

 dari semalam teringin nak minum air ni ... akak kedai tu cakap ... namanya >>> TERBAIK DARI LADANG ..
Jijah biasanya pegi kedai dia n cakap .. kak .. saya nak air yang paling best di abad ini .. sejuk dan nyaman .. (pegi time takde orang laaa .. kang tak pepasal ada lak kena sumpah sebakul) ...

sunquick nenas .. asam boi .. limau kasturi .. ais (paling penting) ....

best ... best .. lepas tu geguling sbb saket prot minum air masam masam ... heheheh

~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

rATu kEBaYA berkata...

tak pernah rasalah air terbaek dari ladang tu..

Farah berkata...

selalu saya minum asam boi+limau kasturi je..perghh ini letak nenas lagi power maa!

Jijahh @ f.k berkata...

ratu & Farah >> rasa laaa .. sedappp .. sampai teringat ingat .. rasa macam fresh sangat ..lagi lagi kalo minum time tengah hari rembang nih ..

pakcikLie berkata...

salam kenal...special oder ke air tu??..kalu asamboi+limau kasturi tu pangei jus cintha..tp kalu + nenas plak , fuhh mmg terbaek dr ladang.

Miss Moon berkata...

tetiba moon tergoda nengok air nih tambah tgh duk panas kat luar tew kalau dapat teguk ....eeeiiii nyaman dehhhhhhhhhhhhhh

thanks sebab jadi follower ai ...ai followwwwwwwwwwwww

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky