keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 4 Mei 2010

 heheheh ... dalam banyak banyak ... aku dapat order menda alah ni .... GELEMBONG BUAYA ...
hahah sape penah makan ??? menda ni manis .. buat daripada kelapa ... hehehe sedap gak la bagi orang yg suka manis ... tapi aku tak pasti ngape dia panggil "gelembung buaya" .. nak kata ada gelembong ?? takde lak ... kalau surface dia kasar macam kulit buaya ... maybe gak la ... warna .. memang jauh panggang dari api ... sooo anybody know why they call this gelembung buaya ??

p/s: hmmm .. nengok la .. kalo ada rezeki .. aku belikan la ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Insan Biasa berkata...

suka la......

eynda berkata...

Ni macam makanan orang india je...manis kan...diaorg panggil candy...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky