keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 28 Jun 2010

Jangan Notty-notty tau ... Part 2

 Sambungan .... Part 1

tapi suasana yang sunyi sepi tu .. membuatkan ape yg dia cakap dalam tel. menerobos satu per satu ke dalam gegendang telinga aku ... bukan aku nak sebok hal orang ... tapi kuat jugak la dia berborak kat tepi telinga aku ni ... sooo mesti laa aku dengar sehh ....

call in yg pertama ... ngan laki dia ... sbbnye aku dengar dia pesan .. drive elok elok n janji nak kasik laki dia berborak ngan anak anak bila dia sampai di rumah nanti .... aku terngiang ngiang lagi dia cakap 
>>> I LOVE U ngan penuh manja n pesan kat laki dia  ...
>> SAYANG JANGAN NOTTY-NOTTY TAUU ...

fuhh ... dalam hati aku cakap .. bagus nye dia .. lembut je cakap .. manja gitu .. tak la macam aku ... main redah jerr .. selambe jerr ...  dalam hati aku ... alangkah bagusnye kalo aku macam dia gak ... lemah lembut ..

call in ke dua ...... dia dok citer pasal kete la pulak ... pung pang pung pang .. citer pasal nite club laa ... social life dia laa ...

then sms masuk ...

then dia call orang la pulak dah .... yg aku dok dengar .. dia dok cakap ....
I TAK SUKA LA U BUAT I MACAM NI ....
I TAK SUKA LAA ....
TAK SUKA LAAAAAA ....

berjam jam lamanya ... bla bla dia dok pok pet pok pet .. gelak gelak .. then dok bincang nak jumpe ape bagai ... soo masa bas berenti isi minyak di petronas ... dia mintak izin nak letak fon ... katanya .. nak B.E.R.A.S.A.P japp ....ohh ok ... she smoking ... (hilang 50% kekaguman aku sbb dia soo girly)

soo .... 15 minutes gitu la .. bas pun gerak .... hujan lebat la pulak ... mm elok laa .. rebas  masuk dalam .. dah tu menitik atas aku .. mana aku nak bla ni .. cari seat .. nampak macam semua penuh je ... argh ... dalam hati doa .. jgn laaa hujan lagi .. berenti laa cecepat .... sib baik sikit je menitik nye .. kalo lebat macam kat luar tu ... aku dah plan nak duk lepak tepi driver je ... kat tangga .. aku nak cakap bas dia nak kena pasang payung aa atas ... bocor ... heheheheacah mak leboh ... nak duduk kat tangga je ... kalo dia tanya .. aku cakap laa bocor la bas pakcik ni .... heheheh

soo ... elok bas jalan .. dia sambung lagi daaaaaaa .....

nak tau ape dia sembang kali ni ??? ... tunggu yer ... SIRI ke 3
tungguuuu .................



~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

huish banyaknya siri jijah

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky