keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 28 Jun 2010

jijah @ Transformer


hehehe selain tulang bahu ... aku jugak pernah dislocate tulang kat tengah tapak tangan tu .. ape nama aku tak tau ... tapi yg pasti ... kat tangan kanan aku masa tu tetiba je macam tulang dia tertonjol ke atas .. kes nye masa aku nak korek lubang pakai "chok" kata orang kelantan ... ape nama saintifik dia aku tak tau aaa SHOVEL ke ape .. hehehe ... soo masa jijah hentak chok tu ke tanah .. suddently rasa sakit sangat n that time memang laaa tulang tu dah tertonjol ... memacam laa jijah buat .. tekan tekan ... urut urut ... tak jugak tulang tu masuk .. bengkak kat area tulang tu ... kekadang rasa kebas jari jari .... takut gak .. maklum lee .. tangan koo ... nak guna lama sehhh ...

tapi takde laa sampai sekarang ada bonjol tu ... sbb nye .....
satu hari yang lain ... jijah baru je sudah mandikan kuda besi @ Virago jijah ... soo dah cantik kilat ..hensem ...
masa nak simpan lam garaj .. malas nak on enjin ..kekononnye dekat jerr.. soo main tolak je laa dengan sepenuh kederat yang ada .. lalu lak kawasan berpasir depan umah tu... ape lagi ... nak terbalik laaa motor tu ... ya allah ... berat ya amat .... takde kederat nak mengangkatnyer ...
sooo dengan sepenuh tenaga yg ada .. tangan kanan pegang handle bike tu ... n suddently ... berbunyi masa tulang tu masuk balik ... huuuuuuu ... nasib baik jugak laa motor tu tak tebalik ... kalo idak .. mau cirit ijau aku mengangkatnyerr ...
hehehe kudaa .. kudaa ... sbb ko la tulang aku masuk balik .... syukur ...

encem dak ??

gambo pinjam je ... yg bebetul tak penah lak ambik ... tak terfikir lak masa tu nak jadi model biskut tawar kat motor tu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky