keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 16 Ogos 2010

10 jam driving ??

Humang aiii .. hari ini dalam sejarah lerr .. 10 jam memandu sensorang dari bachok ke banting ... biasa 7 - 8 jam jer ... hari ni jalan jem n banyak lori lakk ... dah tu hujan mencurah curah ... hah .. hambik kooooooo ... 10 jam .. letis pungkoq makk ...

gerak jam 2 > < petang .. sampai umah 1 ++ pagi ... tapi ada berenti laa ... kalo tidak cemana lak nak bukak posa n solat .... ape pun ... sungguh frust tak dapat online dari kampung ... tetiba beruk band ni meragam lakkk ... sungguh rindu sama ini sesawang ...

ape pun ... dah lepas rindu dendam kat ibu ... walau sekejap .. tapi .. sungguh bermakna ... sayangg ibu...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky