keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 7 Ogos 2010

Amietz @Sarawak ...

 Gerak dari KB ke KK ... hantar bos n  co. ke lapangan terbang ... straight kami ke Sarawak ...
esok ada penutup program .... soo malam ni kami bermalam di Sarawak laa ... esok elok je abis program penutup berkejar lak ke KK ..cantik sangat tempat ni .... ada kuala sungai yg besar ...suka laa suasana macam ni .....tak sabar nak ke kudat nanti... insyaallah
aku tak sabar nak tengok muka-muka makcik n pakcik yg dah pandai membaca tu ....
kalau dulu masa aku g program di Betong ... semuanya happy jer ... maklum la pertama kali di rai dalam majlis yang penuh gahh ... terima pulak sijil .. mau tak seronok ...
tapi sayang nya aku di maklumkan salah sorang peserta telah meninggal minggu ke 5 dia belajar ... kiranya lagi 5 minggu nak habis module ... itu la yg kita panggil ... belajar lah hingga ke liang lahad kan ?? ...dah sampai masa dia ....
apa pun .... aku berterima kasih pada semua guru PLF yang sanggup mengharung onak duri semata mata nak mengajar mereka mengenal huruf ... tak ternilai kalau nak di samakan dengan upah yang tak seberapa tu ...
esok baru aku jumpe dorang .... insyaallah

~ It'S OnLy Me ~

weeee

1 ulasan:

ieQa sWetLuv berkata...

wahh cantik.. tak pe jauh perjalanan luas pengalaman n pengetahuan ngee

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky