keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 20 Ogos 2010

bengkek ...

 bengkek jer .. tenet dah mula buat hal lakk ... atau depa ni dengkis pi tutup server .. hehehe ... kalo yer pun nak block intnet ... block la semua sekali ... jgn laaa geng dia boleh ... orang lain semua dia cantas ... tak adil tu ... ingat orang tak nampak ke ??? hisss .. geram sehh ...

 semalam jijah dah type entry pepanjang ... alih alih takde line .. haduuuuuuu ... berbuluuu jer rasaaa ...
kalo korang ada baca pasal anak buang ayah tu ... sadis lak baca berita cenggitu di bulan posa nih .. dulu kat tv ada drama macam tu rasanya ... best gak .... ada gak kengkawan aku komen ... takleh salah anak gak ... maybe sikap ayah dia dulu yg buat anak dia jadi cenggitu ... tapi bagi aku ... walau jahat macam mana ayah tu ... anak tetap berdosa tau kalo layan mak ayah cenggitu .. lagipun ... kalo ayah dia tak sayang anak nye .. lama dah kot anak dia jadi arwah gaknye ... kekecik lagi dah kena tenyehh tenyehhh .... mmm tak tau la .. rezeki dia macam tu ...

teringat dulu ... arwah apak selalu cakap .. bila tua tua .. dia nak duk ngan ibu kat pondok jerr .. n each time dia cakap cenggitu .. aku mesti bergenang air mata ... di bulan posa cenggini .. mula laa teringat kat arwah apak ... heheh aku kan anak yg nakal ... memang selalu kena marah ler ... lagipun kan orang selalu kata .. nak besarkan anak pompuan memang susah  dari jaga anak lelaki ... aku tak tau la pulak betol ke tidak ... bagi aku sama jer ... dua dua nak kena jaga ... kalo dak ... tak tau aaa jadi manusia ke tidak kann ?? (sape kata jaga anak senang ??)

arini bz macam biasa .. cuma pagi ni ada meeting ngan negeri ... tah ape depa nak auta ... dengo jer ... jgn banyak tanya udah ... semua dah ready ... .. ok guys ... have a great day ...

ps : kat umah takde tenet .. wawawaaaa tikus tu dengkis ... pi giget aku nye wayar intenet lagik ... wawawaaaaa sadisssssss ..... siap dia .. nanti aku pasang perangkap .... dah melampau ekkkk ...

mana nak carik buah pong ekk ??? letak kat umah halau tikus  ... tapi kang kalo si faris merayap .. di ngap nye pulak buah tu macam bola tenis .. erkk .. bahayaaaaa ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

ada terbaca..
sedih bila dibuang anak kandung sendiri..

dasyhat nye tikus tu..
die suka kacau awk kot..
bola pingpong tu petua nak elak tikus eh?

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky