keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 10 Ogos 2010

Jalan Jalan @ Sabah

Nak Share Pic Masa jalan jalan di pasar tamu .... yg dalam plastik ni  ialah buah RANGGITOM @ PULASAN .. hehehe sbb nak makan nye kena pulass ... kulit dia tebal ... isi dia halus je ... kalau telan tu dah macam telan jelly jer ... manis gilerr ... buah dia besar-besar.. rugi lak jijah beli sekilo ... heheh kes nye malas nak tambah berat barang ... lagipun belah sini pun ada ... lainlah kalau macam buah yg pelik pelik takde kat belah sini ...














Durian ... sedapnyeee .... isi dia kuning ... tebal tuu .... gambar kat bawah ni ... dorang tengah pilih deroyann ... hehehe jijah lak geram nengok buah Binjai ... wahhh besar besar tuuuu ... dah tu dia ada dua jenis .... masam manis dan yang maniss... jijah suka sangat yang dah jeruk ... sedap lahh ... tapi tu laa ... lepas makan jeruk .. mula laa jijah berguling galak ... sakit prot ..pedih ... 















Lupe laa nama buah yg besar besar bulat ni ... dorang buat jeruk buah tu ... jijah ambik gambar nye sbb memang besar sangat buah tu kat satu gerai akak ni .... besar macam buah nyioq tuu ... isi dia mesti tebal .... kalau laa buah mangga epal besaq-besaq macam ni ... syok nye makan .... fuhh ... 
sape yg tau nama buah kat atas tu ek ??? geng sabah takde lagi online ... karang nak tanya dorang la nama buah tu .... 
layan kehh ... jijah nak buat keje jap .. karang jijah update lagi  





~ It'S OnLy Me ~
 weeee

3 ulasan:

alfa juliet berkata...

standard memang musim buah skang ni..nyuum nyum

Tanpa Nama berkata...

itu namanya buah BAMBANGAN....klu jeruk sedap makan ngan balashan(belacan lahh) wakakakaka

yg benar
MikeY ..ahaksss

Iman berkata...

best yer.....terliur buah binjai tu....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky