keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 10 Ogos 2010

Lawak aaa dak insurance nihh

hahahah tadi jijah dapat call dari syarikat telekomunikasi nih .. kata nak bagi promosi ..percuma insuran 6 bulan ... semua jenis ada la .. termasuk la kata dia kalo bulan posa ni kena keracunan makanan ke  .. seliuh ke ape semua la ....
punye laaa laju dia cakap koo pung pang pung pang sehhh ... sampai laaa satu bab ni ....
bab kemalangan atau kematian .... kata dia ....

dak Insuran : kalau kecederaan anggota ... kami akan kira ikut percent dia ... tapi kalau kata berkalu kemalangan dan kematian ... kami akan bayar terus pada ... (aku pun nyampuk)

 aku menyampuk : pada waris la ekk ....

dak insurance : aha .. pada waris ataupun pada cik amie sendiri lah sebanyak jumlah insurance tu  30 ribu

huah huah huah ... aku tahan je gelak ... sambil dok tersengih sengih menahan ketawa .... letak je fon aku terus tergelak besar ...

 aduiyaiiii .. kalo dah selamat jadi arwah .. cemana lak kes aku nak terima sdiri duit tu ???

ahaks ..... tu cakap sendiri atau baca skrip tu ???

.......................................................
teringat masa jadi sales girl dulu ... cakap pakai skrip ... dah macam bertih jagung di goreng ... pup pap .. pup .. pap ... tapi yg tak best masa bulan posa laaa ... haus tekak mak ..... anyway ... walau kerja sales dari rumah ke rumah ... tu semua pengalaman .... sekurang nye dapat belajar berinteraksi ngan bermacam macam manusia ....

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky