keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 4 Ogos 2010

posa datang lagi ...

alhamdulillah ... jijah memang dah selesaikan hutang dari thn lepas lagi .. setelah sekian kali menanam azam tuk ganti terus posa ... lepas bulan Ramadhan ...
tau je la ... kalo dah lepas raya ... memang banyak laaa open house laa .. opis open laa .. unit open pulak ... dugaan ... sebulan penat lelah reduce .. alih alih bupp .. naik balik ...

heheh jijah menten lagi ni ... tak naik .. tak turun .... isk lemak tepu je tinggal kot .. hahaha ... kalo leh panggang .. mesti macam kite panggang ayam BBQ ... minyak menitik nitik ... huhuuhu mau dapat sebesen besoo .. (huh c .... aku merepek lagi )

okeh .... stick to my story ...

plan ingat nak balik sambut posa sekali ngan ibu ... tapii ... nak kena g sabah lak ... kalo ikut gila ..mau je ambik terus lepas balik dari sabah .... best gak tu kan ??? hmmm hujung minggu ada .. sempat agi ... cuti ganti ada 3 hari ... ok la tu ... leh bawak balik sekali souvenir sabah tuk ibu ....

rata rata orang dah tanya ... ko dah buat baju raya ke amie ?? hehehe jawapan aku sama je ... "tak buat pun" .. hehehe nengok aa a.. kalo sempat jahit (ni yg geram rasa nak beli je mesen jahit ni) ..duduk kat syurga kain .. tapi mesen lak takde ... adoiii ... baju aku skang ni ada 2-5 helai je yg baru ... yg lain semua dah berumur lebih 8 thn ... hahah baju memula masuk keje ... lama tuuuuu ... ada yg dah patut kena simpan .. cian dia ... dah penat aku belasah ...

 ok ah ... banyak keje agi .... esok dah nak terbang ......


~ It'S OnLy Me ~
 weeee

3 ulasan:

nurayunni berkata...

semoga berjaya...

nurayunni berkata...

semoga berjaya...

mekchu berkata...

hari ni tnggal lagi sehari.. dah tu bendera merah la pulak... adoiiii

selamat berpuasa jijah.......

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky