keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 23 Ogos 2010

tikuss oo tikus

geram je rasa .. ni dah kali ke 2 tikus ni menggigit wayar internet ku ... kali pertama .. separuh wayar dapat di selamatkan ... kali ni ... dah le pendek ... putus tengah lak ... hangin jerr ...

terus beli yg baru terbang rm25

tikar getah area pintu pun sama .... dah rongak rongak kena giget ....

badan dia dah besoo ... nak lalu celah pintu tak muat ... abis semua dia tarik .. siap diaaa ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

dgr perkataan tikus pun dah geli..tak leh bayang tikus dlm rumah...eee tang ekor dia tu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky