keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 2 September 2010

sleepy..

 
Letihnye rasa ..
Mata pun macam dah tak boleh buka …
Otak lembab badan tak bermaya …
Kalau dapat tidur pun best juga …

Tapi nanti ape orang kata …
Makan gaji buta ..
Rilek jer dia ..
Bos pun tak suka …

Serius … kronik giler ..
Kalau dapat menjalar best nye rasa …
Tak kira laa tersadai kat tepi meja ..
Janji dapat pejam mata ..
Sekejap pun jadi laa ..

Abis koleksi lagu aku pasang ni ..
Satu pun tak de yang menjadi …
Tambah mengantuk lagi ..
Menguap tak tau dah berapa kali .

Masuk pulak dalam lebri ..
Port “baek” senyap sunyi ..
Tapi sejuk mak oii tak bley lari ..
Cemana nak mengulor kalo macam ni …

Lepak kat meja sekali lagi ..
Tengok jam 2 – 3 kali …
Aduh .. lambat lagi …
Nak tunggu jam 1 ni …

~ It'S OnLy Me ~


weeee

3 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

dah dekat nak raya sumer malas nak kerja termasuk Lisa...boring jer..nak update pun maleh..

SURIA AMANDA berkata...

dah dekat nak raya sumer malas nak kerja termasuk Lisa...boring jer..nak update pun maleh..

hans berkata...

hahahaa
biasalah tu
yg penting malam nih teman balik kampung
yehaaaaaaaaaa

P/S : Review Film : Step Up 3D Memang Gempak! Kalau Boleh Nak Tengok Lagi 4 Kali!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky