keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 15 Oktober 2010

lepas satu-satu

 haduu .. lepas satu satu depa block ni ... sib baek blog ni leh access lagi ... esok lusa tak tau la ... kalo dah semua block ... baik tutup je terus ... sbb nye ... bil kena bayar jugak ... tapi tak di manfaatkan sepenuhnya ... takpe la .. kalo dah cenggini cara depa nak mendisiplinkan anak buah .. terima je laa ...

KOJO LAH SEBELUM DI-KOJO KAN ... heheheh ... ada berann ???

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

chekdenoor berkata...

Salam perkenalan..... ukhuss..... ada penggodam ker? ....waduh..... kesian juga kalau cam ni....

Tak apa....jom relexkan otak....jom shopping mata di blog baru chekdee

www.butik-sayang.blogspot.com

alfa juliet berkata...

kalau blog pun kena block, boring kan

Fahim 'n Alin berkata...

pe cerita??? x pahammm

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky